Упис у први разред школске 2020/2021. године обавезан је за децу која до почетка школске године (до 01. септембра) навршавају најмање шест година и шест месеци а највише седам година и шест месеци живота, односно деца рођена у периоду од 01.03.2013. године до 28.02.2014. године.

У први разред могу се уписати и деца старија од седам и по година која због болести или неких других разлога нису раније уписана у школу, на основу претходне провере знања.

За превремени упис у школу могу се пријавити деца рођена од 01.03. до 31.08.2014. године. Тестирање деце за превремени упис врши школски психолог.

Због актуелне ситуације и проглашеног ванредног стања, ове школске године упис ће почети касније.

Родитељи и други законски заступници који желе да упишу дете у нашу школу, од 1.4.2020. године могу да искористе нову услугу "Исказивање интересовања за упис у основну школу" на порталу е-Управа којој можете приступити на овом линку https://euprava.gov.rs/usluge/5569.

Да бисте користили ову услугу морате имати отворен налог за приступање е-управи.  Како се отвара налог можете погледати у овом упутству.

Упутство за приступање овој услузи можете прочитати овде.

Попуњавањем ове пријаве родитељ само исказује интересовање за упис у школу, док ће се сам упис обавити након завршетка ванредног стања.

По дефинисању датума уписа у основну школу, на порталу е-Управа биће доступна услуга заказивања термина за упис и тестирање.

Код попуњавања пријаве морате одабрати округ, општину и школу за коју исказујете интересовање - у нашем случају то је Јужнобачки округ, општина Бачка Паланка и школа ОШ "Вук Караџић". Такође, неопходно је да знате ЈМБГ детета које пријављујете.

Уколико нисте у могућности да искористите ову услугу можете се јавити и школи  сваког радног дана од 8-12 часова телефоном 021/6041-244 или имејлом Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 РАДУЈЕМО СЕ ШТО ЋЕ ВАШЕ ДЕТЕ ПОСТАТИ ЂАК НАШЕ ШКОЛЕ

 


 PPS3

Po

Sl

Plakat2

Учимо заједно

Ucimozajedno
Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Moja skola
eucenjem

Sajtn

 bezbednost

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.