Крос РТС-а је одржан у Доситејевој улици, која је овим поводом била затворена. Учествовали су ученици од 1. до 8. разреда прве смене. Трке су почеле у 10ч у целој Републици Србији. Ученици који су освојили прва три места су проглашени и добили су дипломе. Честитамо! 

Free Joomla Lightbox Gallery

Ускршњи вашар је одржан у дворишту школе, од 16ч до 17ч. Ученици су изложили њихове радове направљене за Ускрс. Вашар је био посећен, а тезге су се шарениле и мамиле погледе присутних.

Free Joomla Lightbox Gallery

Дан Рома је обележен у холу школе приредбом на којој су учествовали музички оркестар и чланови КУД-а из Новог Сада. Сцену за ову приредбу је осликао наставник ликовне културе, Златко Тешан.Организатор је била педагошки асистент Маја Јовановић.

Светски дан дечије књиге је обележен радионицама у школској библиотеци, осмишљен идејама библиотекарке Анђелке Колбас, да кроз презентацију ученица 5. разреда се прикаже свет бајки првацима. Ученици 3-1 и 3-2 одељења су направили велике сликовнице, а потом је презентовали драматизацијом првацима. Учитељице првог разреда су у библиотеци потом, групним обликом рада са ученицима направили плакате, комбинујући разне ликовне технике, које приказују четири бајке. Плакати су изложени у школској библиотеци.

Free Joomla Lightbox Gallery

50545014 2085233168192113 5974709566443618304 n

И ове школске године обележавамо Дан ретких болести.

Уколико желите да се учествујете и покажете подршку оболелима од ретких болести и њиховим породицама, позивамо вас да 28.2.2019. обучете фармерице, обојите своје лице, направите селфи и поставите слику на било којој друштвеној мрежи са хаштагом #покажисвојеретко #покажидајеважно #данреткихболести2019.

Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.