Наша школа обележила је Међународни дан девојчица. Овај важан датум је обележен без радионица, ПП презентације у холу школе, све је организовано уз поштовање свих епидемиолошких мера, због ситуације изазване епидемијoм COVID-19. ПП презентација је окачена на сајт школе и на тај начин доступна свим ученицима, наставницима, родитељима као и свим заинтересованим.

Погледајте презентацију Међународни дан девојчица.

 Активност

Обележавање Светског дана детета

Закључак

Председник Савета за родну равноправност СО Бачка Паланка, Маја Пилиповић и чланица савета Јелена Галић, посетили су наше одељење. Кроз разговор смо се присетили Дечјих права. Урадили смо пригодан пано, за који су нам донели материјал за рад. Радовима смо украсили пано у холу.

Учитељица

Гордана Басарић III1

Free Joomla Lightbox Gallery

Крос РТС-а је одржан у Доситејевој улици, која је овим поводом била затворена. Учествовали су ученици од 1. до 8. разреда прве смене. Трке су почеле у 10ч у целој Републици Србији. Ученици који су освојили прва три места су проглашени и добили су дипломе. Честитамо! 

Free Joomla Lightbox Gallery

Ускршњи вашар је одржан у дворишту школе, од 16ч до 17ч. Ученици су изложили њихове радове направљене за Ускрс. Вашар је био посећен, а тезге су се шарениле и мамиле погледе присутних.

Free Joomla Lightbox Gallery

Дан Рома је обележен у холу школе приредбом на којој су учествовали музички оркестар и чланови КУД-а из Новог Сада. Сцену за ову приредбу је осликао наставник ликовне културе, Златко Тешан.Организатор је била педагошки асистент Маја Јовановић.

 PPS3

Po

Sl

Plakat2

Учимо заједно

Ucimozajedno
Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Moja skola
eucenjem

Sajtn

 bezbednost

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.