У оквиру Плана реализације Школског развојног плана у  области Етос један од развојних циљева је Унапређивање међуљудских односа међу актерима школског живота кроз подстицање међусобног поштовања, сарадње и тимског духа.  Поводом  тога је организована  интерна обука са темом Развијање вештина за асертивну комуникацију и посредовање у решавању сукоба која је  31. 3. 2021. организована у просторијама школе уз поштовање свих епидемиолошких мера.

Обуку водила Милена Јовановић ,педагог школе

  

Free Joomla Lightbox Gallery

Активност: СТИО је као и обично и за ову школску годину израдио план додатне подршке за ученике којима је она потребна као и план израде иоп-а.

Активност: 20.10.2020. у оквиру стручног усавршавања унутар установе одржана је интерна обука намењена новим наставницима са циљем што боље припреме за рад у инклузивном одељењу.Основни принцип инклузивног образовања јесте прилагођавање наставника/учитеља, стручних сарадника као и прилагођавање самог окружења деци са различитим сметњама у развоју. Поштујући овај принцип, трудимо се да у што већој мери мењамо себе, показујући жељу за цтицањем нових знања из области инклузивног образовања и премену истих у пракси.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Едукативну трибину "Практична искуства у настави српског језика, математике и биологије (света око нас, природе и друштва) са ученицима са посебним потребама" је одржала учитељица Драгана Бановић, запослена у ОШ "Херој Пинки" у Бачкој Паланци. Презентовала је наставна средства која је у њеном дугогодишњем раду сама правила и користила у раду са ученицима који имају тешке поремећаје и потешкоће у усвајању наставног градива по посебном програму. Објашњавала је начин рада  (одабране случајеве разних поремећаја код деце), поготово са ученицима из спектра аутизма. Едукативна трибина је била 31.5.2019.

 

У току зимског распуста, у оквиру стручног усавршавања унутар установе, 25.12.2018. је организована радионица "Музика је моћан медиј", коју је осмислила и реализовала Светлана Лачански.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Пројектну наставу, као нов облик наставе у 1. разреду, су кроз примере из праксе уз пропратну презентацију и приказ продуката ове наставе, члановима СВРН и стручним сарадницима, презентовале учитељице 1. разреда: Светлана Лачански 1-1, Оливера Малетин 1-2 и Стојанка Баљ 1-4.

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Ucimozajedno
Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Moja skola
eucenjem

Sajtn

 bezbednost

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.