Едукативну трибину "Практична искуства у настави српског језика, математике и биологије (света око нас, природе и друштва) са ученицима са посебним потребама" је одржала учитељица Драгана Бановић, запослена у ОШ "Херој Пинки" у Бачкој Паланци. Презентовала је наставна средства која је у њеном дугогодишњем раду сама правила и користила у раду са ученицима који имају тешке поремећаје и потешкоће у усвајању наставног градива по посебном програму. Објашњавала је начин рада  (одабране случајеве разних поремећаја код деце), поготово са ученицима из спектра аутизма. Едукативна трибина је била 31.5.2019.

 

У току зимског распуста, у оквиру стручног усавршавања унутар установе, 25.12.2018. је организована радионица "Музика је моћан медиј", коју је осмислила и реализовала Светлана Лачански.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Пројектну наставу, као нов облик наставе у 1. разреду, су кроз примере из праксе уз пропратну презентацију и приказ продуката ове наставе, члановима СВРН и стручним сарадницима, презентовале учитељице 1. разреда: Светлана Лачански 1-1, Оливера Малетин 1-2 и Стојанка Баљ 1-4.

Стручну тему су презентовале учитељице 3. разреда, Биљана Шијаков и Дара Дракулић, које овакав тип наставе примењују те су њихова искуства, начин припреме и извођења показале колегиницама.

Интерну обуку "Карактеристике успешно и неуспешно вођених тимова" су реализовале, 24.12.2018. наставница информатике Тијана Аугустинов и педагог Милена Јовановић

Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.