Ученици 4-1 су у оквиру теме Култура живљења из предмета пројектна настава, а у корелацији са предметом ликовна култура, реализовали пројекат "Композиција фигуре у покрету". Фигуре су направљене од отпадног материјала (комбинована техника).

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery

У оквиру реализације пројектне наставе, ученици 4-1 и 4-4 су са својим учитељицама направили и изложили продукте пројекта "Предмети од отпадног материјала" тј. украси од пластичних флаша.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Данас је у предшколској установи у Нештину реализована завршна активност у оквиру пројекта "Позоришна представа- Црвенкапица". За ову представу израђене су и позивнице за родитеље. Родитељи су у заједничкој Вибер групи могли да напишу своје коментаре о представи и на тај начин учествују у евалуацији.

Free Joomla Lightbox Gallery

У оквиру пројектне наставе, ученици 2-5 су са учитељицом Мирјаном Алиђукић правили разгледницу нашег града. Разгледница, шта је то? Данас их ретко ко пише са путовања. Одлучили су да представе наш град. Поделили су се у групе, неки су били задужени за фотографисање природних лепота, неки центра града, школа, институција...

Наша Бачка Паланка лепа је као и ова разгледница!

Препоручујемо свима да је посете!

Free Joomla Lightbox Gallery

 У оквиру пројектне наставе реализована је ова тема "На крилима маште". Реализација је организована у школској библиотеци, са библиотекарком Анђелком Колбас. Одељења 1. разреда су сваки посебно имали за циљ да кроз презентацију, разговор с библиотекарком, Анђелком Колбас (која је и један од главних аутора овог пројекта), квиз, драматизацију и ликовну радионицу прикажу одабрану бајку. Продукти ове теме су изложени у школској библиотеци.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

У оквиру пројектне наставе сви учитељи првог разреда су реализовали ову тему, а циљ је да ученици упознају важне установе нашег града, значајне споменике и људе из прошлости, природне лепоте, воде , биљке и животиње... Пројекат је обухватао обилазак града кроз сва четири годишња доба. Пројекти су: прављење разгледница, макета, плана, хербаријума, плаката ... 

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Ucimozajedno
Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Moja skola
eucenjem

Sajtn

 bezbednost

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.