1. Учествовање на изложби "Градске галерије" о очувању животне средине, 23.11.2019. у виду приказа модне ревије одеће од отпадног материјала коју приказали ученици 2-1 и 2-4 (продукти пројектне наставе учитељица С. Лачански и С. Баљ).

2. Посета изложбе скулптуре из природе, Бранимира Ђукановића из Лознице, у "Градској галерији" (10.12.2019.). Посета је у склопу пројектне наставе као очигледни примери искоришћености осушеног или одбаченог материјала у циљу стварања ликовног дела (посета одељења 2-1 и 2-2 са учитељицама С. Лачански и О. Малетин).

Free Joomla Lightbox Gallery

Ученици који су представљали нашу школу на свим нивоима такмичења, награђени су од стране школе, једнодневном екскурзијом у Београд.

Том приликом посетили су Фестивал науке и Ваздухопловни музеј.

Екскурзија је реализована 30.11.2018.године, а ученике су водили наставници техничког и информатичког образовања Верица Петровић и Зоран Шиник. 

ИЗЛОЖБА ЛАУРЕ ЕЛЕРО У ГАЛЕРИЈИ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА БАЧКА ПАЛАНКА

Ученици 3-1 и 3-2 су посетили изложбу италијанске уметнице, дизајнера намештаја, накита, а ова изложба приказује разне "кавезе", направљене од рециклираног материјала. Највише су се дивили кугли од мноштва минијатурних играчака из чоколадних јаја.

 

 

 

 

 

ИЗЛОЖБА СЛИКЕ ФРАНЦА АЈЗЕНХУТА У МУЗЕЈУ ГРАДА

Франц Ајзенхут (1857-1903) је рођен у Бачкој Паланци који је завршио краљевску Академију ликовних уметности у Минхену. Слика "Битка код Сенте", формата 700х400 цм, приказује сцену битке у завршној фази, када војсковођа, принц Еуген Савојски са својим витезовима, међу којима и 500 Сомбораца, потискује турску војску у Тису. У психолошком смислу, слика поред тријумфа победе, носи и поруку опомене, да свака битка односи људске жртве и разарања.

Ученици 3-1 и 3-2 су посетили ову изложбу, као и сталну поставку музеја. Поводом изложбе овог нашег знаменитог сликара, уметници, чланови Удружења сликара "Петар Томић", су насликали слике с мотивима из слика овог славног уметника, а које су такође биле изложене у музеју.

 

 

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Ucimozajedno
Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Moja skola
eucenjem

Sajtn

 bezbednost

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.