Током децембра 2023. године ученици наше школе су учествовали у хуманитарној акцији "Најслађи караван" и прикупљали слаткише и сланише за другаре са Косова и Метохије.

Верујемо да је учешће у оваквој акцији од значаја за наше ученике, који даривањем уче шта значи бити хуман, племенит и солидаран, како волети и делити љубав другима.

 

Joomla Plugins

Наши ученици су још једном показали хуманост и учествовали у хуманитарној акцији донирајући средства за нашу суграђанку Исидору Вучковић. Наиме, ученици 4-3 су прикупили новац продајући играчке и књиге а наши осмаци су се одлучили да средства која су била намењена за куповину торте на матурској вечери, уплате за Исидорин први удах!
Човек се не рађа хуман, већ се хуманост учи и развија лепим васпитањем!

 

Joomla Plugins

Хуманитарно Удружење грађана "Чепом до осмеха" данас је у нашем граду спровело акцију "Чисто из љубави- за боље сутра". Циљ акције је уклањање смећа и брига о животној средини.

Пре акције чишћења за ученике наше школе је одржана едукативна радионица. Након радионице ученици су са волонтерима Удружења склапали мозаик од пластичних чепова различитих боја: "Чисто из љубави за Бачку Паланку"

У овим активностима су учествовали ученици четвртог разреда.

Joomla Plugins

Ученици, родитељи и запоследни из наше школе су још једном показали своју хуманост и жељу да помогну онима којима је помоћ потребна. Прикупљена је велика количина чепова која ће бити предата удружењу "Чепом до осмеха".

Учећи децу да помажу другима, правимо важан корак ка томе да боље разумеју и прихвате вредности као што су емпатија, хуманост и ангажовање у заједници.

Joomla Plugins

Данас је Нештину организован Шарени вашар који је окупио мештане Нештина и Визића, као и њихове госте. Вредни домаћини су се потрудили да својим гостопримством направе предивно окружење за децу будуће предшколце, садашње и бивше ученике наше школе.

У оквиру Вашара организована је радионица за најмлађе.

Вашар је био хуманитарног карактера и захваљујући донацијама мештана Нештина и Визића данас је прикупљено преко 57.000 динара за опремање простора у којем ће бити смештена предшколска група од септембра.

У претходном периоду новчане донације за куповину намештаја, играчака и дидактичког материјала дали су Фудбалски клуб, Месна заједница Нештин, као и појединци власници винарија и задруга из села. На пруженој помоћи школа им се овом приликом захваљује.

Посебну захвалност школа исказује председнику Савета Месне заједнице Нештин господину Синиши Вујасиновићу и секретару Месне заједнице госпођи Евици Ковачевић.

Да Шарени вашар буде организован велики допринос су дале Миона Поповић Ковачевић школски дефектолог, учитељице Тања Маринковић, Снежана Војводић и Оља Важић, васпитачица Драгана Сомборчев, као и наше теткице

Савка Цвијановић и Ружа Кузмић, заједно са родитељима наших ученика.

Школа се свима захваљује у име својих будућих ђака који ће своје прве дане дочекати у реновираним и опремљеним просторијама забавишта.

Joomla Plugins

Подржимо заставама!
Наша школа ОШ "Вук Караџић“ је почела акцију солидарности.
Ми, просветни радници, знамо да је ових дана потребно да поред наших старих, посебно бринемо и о нашој деци. У јеку пандемије Корона вируса,
настава се одвија онлајн, сви смо у кући и веома је тешко све организовати.
Овом акцијом смо хтели да подсетимо све на толеранцију, хуманост, сарадњу...

Опширније...

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.