Почели смо са припремама за Нову годину и Новогодишњи вашар и у жељи да направимо мало лепшу атмосферу направили смо украсе и уредили школски хол.

Чланови Ђачког парламента су са наставницом Горјаном Стојић окитили јелку и поставили кутије у које ученици могу да убаце новогодишње честитке за своје другаре.

 

 

Стручно веће разредне наставе, наставник ликовне културе Златко Тешан, наставница технике и технологије Верица Петровић и наши ученици су се побринули за кићење хола и степеница.

 

У среду, 20.12.2023. године у нашој школи је одржан Новогодишњи вашар.

Вашар је био изложбено - продајног карактера те су посетиоци могли да купе украсе, честитке, икебане, медењаке...

 

У петак, 22.12.2023. године одржан је Новогодишњи вашар у Нештину. Ученици, учитељице и васпитачица у сарадњи са родитељима направили су многобројне новогодишње украсе.

Заједно са њима учествовала су и деца из Визића са својом учитељицом.

Посетиоци су могли да уживају у предпразничкој атмосфери. За ученике су обезбеђени пакетићи за чега су се побринуле МЗ Нештин и Визић.

 

У среду, 27. децембра 2023. године у дворишту Центра за социјални рад уприличена је подела новогодишњих пакетића за ученике који су на евиденцији бачкопаланачког Центра за социјални рад. Догађај је улепшао Деда Мраз који је деци поделио пакетиће.

Joomla Plugins

У петак, 16.12.2022. године у нашој школи је одржан Новогодишњи вашар.

Тезге препуне рукотворина ученика од првог до четвртог разреда изазвале су велику пажњу гостију.

Вашар је био изложбено - продајног карактера те су посетиоци могли да купе украсе, честитке, икебане, медењаке...

Уживали су сви наши ученици, њихови учитељи и родитељи.

Joomla Plugins

Данас је у Нештину у оквиру пројекта "Новогодишње чаролије" реализована завршна активност пројекта "Новогодишњи вашар". Учитељице, васпитачица и школски дефектолог реализовали су радионицу на којој су ученици из Нештина и Визића израђивали новогодишње украсе и Божићне икебане, које су изложили и продавали на организованом Новогодишњем вашару.Одржана је и мини новогодишња приредба и дружење са Деда Мразом. За свако школско дете обезбеђени су пакетићи. Захваљујемо се свим родитељима који су учествовали у пројекту, савету МЗ Нештин и Визић који је обезбедио пакетиће као и поклон, телевизор, за просторију у којој бораве наши предшколци.

 

Joomla Plugins

Новогодишња дешавања у нашој школи су занимљива и одличан су увод у предстојеће празнике.

Чланови Ђачког парламента су са учитељицом Душицом Ћопић и наставницом Николином Ерцег украсили хол школе и окитили јелку.

 

 

Представница удружења "Бела Ромкиња", Слађана Вулин и Драгана Нинковић координатор за Роме у општини Бачка Паланка су посетиле нашу школу и новогодишњим пакетићима обрадовале наше ученике ромске националности.

Joomla Plugins

Новогодишњи вашар већ традицонално се одржава у нашој школи, 23.12. па тако и ове године. У холу школе су ученици приказали њихове радове: честитке, украсе, икебане, медењаке и др. Пре вашара је одржана новогодишња представа Драмског студија "Art liberi". Било је весело, посећено и разиграно.

 

Чланови Ђачког парламента са наставницом Николином Ерцег су осмислили да овогодишња јелка буде направљена од отпадног материјала (у циљу очувања животне средине), па је свака ОЗ у школи направила своју украсну кутију и од тога је у холу школе створена прелепа јелка.

Као и сваке године, организован је новогодишњи вашар на којем су деца продава своје радове (честитке, икебане, украсе, мале јелке, медењаке...). Сви су били обучени у одећу од отпадног материјала, па је било врло креативних идеја за костиме. Најлепши костими су били награђени од стране представника еколошке секције. Посећеност је била велика, а и радост на дечијим лицима. 

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.