Матурско вече ученици су прославили 11.6.2024. године. Ове године смо имали 22 ученика којима су додељене дипломе "Вук Караџић", а такође су додељене и дипломе "Доситеј Обрадовић" које ученици добијају за заслуге из појединих предмета. Проглашен је и Ђак генерације.
Нашим матурантима желимо срећан наставак школовања!

Joomla Plugins

Матурско вече ученици су прославили 13.6.2023. године. Ове године смо имали 14 ученика којима су додељене дипломе "Вук Караџић", а такође су додељене и дипломе "Доситеј Обрадовић" које ученици добијају за заслуге из појединих предмета. Проглашен је и Ђак генерације.
Нашим матурантима желимо срећан наставак школовања!

Joomla Plugins

Матурско вече ученици су прославили 14.06.2022. године. Ове године смо имали 24 вуковаца којима су додељене Вукове дипломе, а такође су додељене и специјалне дипломе које ученици добијају за заслуге из појединих предмета. Проглашен је и ђак генерације.
Нашим матурантима желимо срећан наставак школовања!

Joomla Plugins

Матурско вече ученици су прославили 25.06.2020. године. Због епидемиолошких мера било је организовано у дворишту школе. Ове године смо имали 19 вуковаца којима су додељене Вукове дипломе, а такође су додељене и специјалне дипломе које ученици добијају за заслуге из појединих предмета. Проглашен је и ђак генерације.
Матуранти су своје вече провели уз плес и добру забаву.
Свим матурантима желимо срећан наставак школовања.

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.