Матурско вече ученици су прославили 14.06.2022. године. Ове године смо имали 24 вуковаца којима су додељене Вукове дипломе, а такође су додељене и специјалне дипломе које ученици добијају за заслуге из појединих предмета. Проглашен је и ђак генерације.
Нашим матурантима желимо срећан наставак школовања!

Joomla Plugins

Матурско вече ученици су прославили 25.06.2020. године. Због епидемиолошких мера било је организовано у дворишту школе. Ове године смо имали 19 вуковаца којима су додељене Вукове дипломе, а такође су додељене и специјалне дипломе које ученици добијају за заслуге из појединих предмета. Проглашен је и ђак генерације.
Матуранти су своје вече провели уз плес и добру забаву.
Свим матурантима желимо срећан наставак школовања.

Сваке године је прослава матуре осмих разреда један од највеселијих догађаја и уопште један од догађаја који сви ученици наше школе ишчекују целе године. Свака генерација се труди да буде што оригиналнија и веома се предано припрема за то посебно вече.

Од школске 2011/2012. године матура се у нашој школи прославља у самој школи. Показало се да овај провод годи свима и да школа заиста има могућности да осмисли и увелича овај свечани тренутак.

 

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.