Ученик 7-4, Јован Урошевић је на Државном школском првенству Србије у каратеу одржаном 12.3.2023. године у Врњачкој Бањи у организација Савеза за школски спорт у категорији дечаци 7. и 8. разреда (кате) освојио 3. место.

Честитамо Јовану на постигнутом успеху!

На општинском такмичењу у рукомету ученице наше школе су освојиле 3. место. Екипу су чиниле: Теодора Пешић, Ленка Влајков, Софија Рађеновић, Николина Калајић, Искра Берди, Јелена Мичић, Марија Пушкар, Јована Павловић и Милица Гаћеша.

Честитамо ученицама и наставнику Шкаво Здравку!

 

Joomla Plugins

Министарство просвете Републике Србије у сарадњи са Шаховским савезом Србије је организовало такмичење ученика основних школа из шаха. Такмичење је одржано 1. априла 2023. године у ОШ "Душан Радовић" у Нишу. Нашу школу је представљала ученица шестог разреда Милана Ковач.

Честитамо на постигнућу!

12. и 13. маја 2023. године у ОШ "Илија Гарашанин" у Гроцкој, одржано је Републичко такмичење из технике и технологије. Страхиња Галић, ученик шестог разреда , представљао је нашу школу у дисциплини ракетно моделарство. Ученика је за такмичење припремала наставница Верица Петровић.

Ученик шестог разреда, Ђорђе Ловас је на окружном такмичењу из атлетике, у трци на 600 м освојио 1. место и пласирао се на међуокружно такмичење.

Честитамо ученику и наставнику Новаковић Аранђелу!

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.