Завршна приредба је посвећена ученицима који су нас веома успешно представљали на различитим такмичењима.
У четвртак, 13. јуна 2024. године ученици наше школе који су постигли резултате на општинским, окружним и Републичким такмичењима награђени су књигама и медаљама.

Наше ученице су са наставницом музичке културе Горјаном Стојић припремиле и пригодан музички програм.
Ученице Дана Манојловић и Лана Стојић извеле су мексичку народну песму "Ла Бамба", Милица Радаковић "Пролећни валцер", Пол де Сеневил и
Марија и Лана Стојић "Канон ин де".

 


Свим ученицима и наставницима желимо да и у наредној школској години наставе да буду успешни и у најбољем светлу представљају своју школу.
   

Joomla Plugins

У понедељак, 19. јуна 2023. године ученици наше школе који су постигли резултате на општинским, окружним и Републичким такмичењима награђени су књигама и медаљама. Заједно са својим менторима, били су угошћени на свечаној додели награда у холу школе.
Поводом Дана планете Земље, који се обележава 22. априла, наставница биологије Марија Медаревић је предложила ученицима да напишу песму или литерарни рад. Песма ученице 5-2, Уне Роквић се издвојила као најбоља. Музику за песму је компоновала наставница Горјана Стојић.
Песма "Планета Земља" је први пут изведена на овој приредби. На овај начин ученици развијају еколошку свест и позитиван однос према заштити животне средине.

Свим ученицима и наставницима желимо да и у наредној школској години наставе да буду успешни и у најбољем светлу представљају своју школу.

  

 

Joomla Plugins

 

Награђивање истакнутих такмичара 

У уторак 22. јуна 2022. године ученици наше школе који су постигли резултате на општинским, окружним и Републичким такмичењима награђени су књигама и медаљама. Заједно са својим менторима, били су угошћени на свечаној додели награда у школској библиотеци. Подржавамо и пратимо њихов  рад и даље и радујемо се новим успесима!

 

Joomla Plugins

Сваке године на крају школске године изводи се завршна приредба у нашој школи. Тада сви радници школе, ученици и родитељи имају прилику да виде шта је то обележило ту школску годину. Програм са својим наставницима и учитељима изводе ученици и уз песму и игру опраштају се од школе и спремају се да уживају у летњем распусту.

Најуспешнијим ученицима који су освојили запажене резултате на свим нивоима такмичења,  директор школе уручује награде и још једном честита на успеху. Овакви тренуци су велика радост и за њих и за њихове поносне родитеље.

Ове године  је завршна приредба изведена 26.6. 2014. године у холу школе где су путем презентације представљена сва деашавања у овој школској години. Презентацију су урадили помоћник директора Милан Бељански, наставница српског језика Николина Ерцег и педагог Сања Ралић. Програм су водиле ученице -чланови Ђачког парламента. Након презентације ученици четвртог разреда представили су своје ритмичке способности. Потом су директор Милена Јовановић и помоћник директора Милан Бељански уручили награде најуспешнијим такмичарима у школској 2013/2014. години.

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.