Ове године је Ђачки парламент због комбинованог модела наставе формиран на другачији начин. Свако одељење седмог и осмог разреда је изабрало по једног представника из А и из Б групе.

 Чланове Ђачког парламента можете видети овде.

Ђачки парламент је одржао два састанка. А група се састала 9.10.2020 у 17.00, а Б група 16.10.2020. у исто време. На састанку је оформљен парламент и координатор наставница Николина Ерцег је представила план Ђачког парламента за ову годину. Чланови су се упознали са правима и обавезама које имају као представници свога одељења.

Због другачијих услова рада одлучено је да се на првом састанку не бира руководство. Гласањем су изабрани само представници за органе управљања у школи. То су ученици Ивана Агић, Василија Бјелобрк и Лука Ерцег.

Координатор је предложила да парламент буде оформљен и као група у Гугл учионици. Предност је што ће тада парламент бити у целини и моћи ће се одвијати комуникација међу члановима и изводити разне активности.

Следећи састанак је планиран за новембар када ће се парламент договорити око учешћа у обележавању Дана школе.

"Која је власт најбоља? Она која нас учи како да сами владамо собом."

 

Ђачки парламент jе у нашој школи основан 7. X 2002. године. У његовом раду учествују ученици од V-VIII разреда. Из сваког одељења делегира се по два ђака. Сваке године ученици бирају председника, потпредседника и записничара ђачке скупштине

Деца уче како да на демократски начин доносе одлуке и спроводе их у дело.

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Ucimozajedno
Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Moja skola
eucenjem

Sajtn

 bezbednost

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.