У уторак 25.3.2024. године нашу школу су посетили предшколци из ПУ "Младост", група "Невен". Домаћини су били ученици 4-4 и учитељица Биљана Шијаков. Разговарали су о богатству језика и размишљали "Откуд толико језика у свету?". Након обиласка школе имали су и час физичког васпитања.

 

Joomla Plugins

У петак, 1.12.2023. године посетили су нас најмлађи и најслађи гости, предшколци вртића "Пчелица". Дружили су се са наставницом информатике, Тијаном Аугустинов и упознали се са  нашом школом - обишли су библиотеку, малу фискултурну салу, кабинет информатике...

 

Joomla Plugins

 

Последње две недеље марта, наша школа је отворила своја врата за предшколце бачкопаланачких предшколских установа, како би се упознали са Основном школом "Вук Караџић", чији ће можда и бити ученици идуће године.

Предшколци су са својим васпитачицама дошли да упознају школу, њене учионице, продужени боравак, библиотеку, трпезарију, спортску салу, школско двориште, да се друже са нашим ученицима и учествују у спортским играма.
Посета је протекла у веселој атмосфери, певало се, цртало, разговарало и играло.

 

 

 

 

 

Joomla Plugins

У недељи од 23.03. до 29.03. наша школа је отворила своја врата за предшколце ПУ "Младост", "Лотуса" и "Различка".
Предшколци су са својим васпитачицама дошли да упознају школу, да се друже са нашим ученицима и да учествују у спортским играма.
Посета је протекла у веселој атмосфери, певало се, цртало, разговарало и играло.

Joomla Plugins

Дан отворених врата је одржан у четвртак, 28.3.2019. с почетком у 17 ч. Будући ђаци прваци и њихови родитељи су обишли нашу установу и упознали се са наставним особљем, а такође и погледали шта све ова школа пружа, кабинетски рад, спортске сале, терене... Будући прваци су се прикључили и заједно са старијим другарима правили, цртали, рачунали... Било је весело и разиграно.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.