Ученици шестог разреда су са својим одељењским старешинама били на дводневној екскурзији у Врњачкој Бањи. Том приликом су посетили манастире Жичу, Љубостињу и цркву Лазарицу као и Спомен - парк Шумарице у Крагујевцу. Такође су имали прилику да виде и остатке Лазаревог града у Крушевцу као и Народни музеј. Ученици и њихове одељењске старешине су уживали у лепотама Врњачке Бање, па је поред едукативног карактера ово путовање било и повод за једно лепо дружење и ширење пријатељства међу ученицима.

Од 13. до 15. маја 2023. године ученици осмог разреда су били на тродневној екскурзији. У склопу екскурзије обишли су Краљево, манастире Жичу и Студеницу,Ђавољу варош и НП Копаоник.

Ученици и наставници су уживали у дружењу и природним и културно - историјским знаменитостима наше земље.

 

 

 

Joomla Plugins

Ученици 1-4, 3-1, 4-3 и 4-5 су у периоду од 24. до 28. априла 2023. боравили у школи у природи на Златару.

Учествовали су у креативним радионицама, развијали еколошку свест, шетали, примењивали стечена знања, забављали, глумили...

 

Joomla Plugins

У суботу, 29. октобра 2022. године, Црквена општина бачкопаланачка је организовала путовање за ученике верске наставе који су награђени током ликовног и литерарног конкурс, одржаног за време трајања манифестације "Под Покровом Богородице" у Бачкој Паланци. На конкурсу су учествовали ученици свих основних и средњих школа архијерејског намесништва бачкопаланачког.

Ток приликом ученици су посетили: Жупанију и храм Светог Георгија у Сомбору, храм Вазнесења Господњег у Суботици и Зоолошки врт на Палићу.

Joomla Plugins

У недељу, 2. октобра 2022. године, ученици седмог и осмог разреда наше школе су са својим вероучитељкама били на поклоничком путовању у организацији ЦО Бачке Паланке. Присуствовали су светој архијерејској Литургији, коју је у порти Саборног храма у Новом Саду служио Његова Светлост Патријарх српски г. Порфирије уз саслужење многобројних архијереја СПЦ. На Литургији је извршен свечани чин канонизације светог Иринеја, епископа бачког, исповедника вере и светих мученика бачких. У наставку путовања, ученици су посетили манастир Васкрсења Христовог у Каћу и Светоархангелски манастир Ковиљ.

Joomla Plugins

Ученици 7-3 у сарадњи са родитељима и одељењским старешином Јасном Капелан, организовали су целодневну наставу у природи. Најпре су родитељи и ученици припремили роштиљ и салате и ручали, а затим организовали турнир у фудбалу након којег су ученици добили заслужене медаље и пехар, које су сами правили од рециклираног папира. Након тога је уследио турнир у одбојци после којег су такође награђени, овог пута воћним тортама од здравих намирница. После тога су приступили изради плаката на енглеском језику о заштити животне средине. Опробали су се и у стреличарству. Уз игру, песму и веселе активности дан је брзо прошао. Уживали су у свим благодетима природе и лепог времена и провели дан хранећи се здраво. Сви заједно, и ученици и родитељи и одељењски старешина, потрудили су се да на овај начин негују тимски рад, да би и на редовним часовима владала креативна атмосфера у којој се уважава мишљење других и одговорно учествује у свим активностима. За успешан разред важно је заједништво и слога свих учесника наставног процеса. На крају дана, сви су се сложили да се овакво дружење мора поновити.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.