Међународни дан енергетске ефикасности обележен је вршњачком едукацијом. Ученици ССШ „Радивој Увалић“ су на забаван начин уз обуку и квиз едуковали ученике осмих разреда наше школе о рециклажи лименки а затим су се такмичили у друштвеној игри „Играј за енергију“ и учили о значају уштеде необновљивих извора енергије.
Овај Међународни дан установљен је у част првог састанка светских експерата одржаног 5. марта 1998. године у циљу проналажења решења за превазилажење енергетске кризе- смањење потрошње електричне енергије без нарушавања комфора живота и рада.

Free Joomla Lightbox Gallery

У склопу обележавања Међународног дана матерњег језика за ученике осмог разреда је организован онлајн квиз.
 
Најбоље резултате су постигли:
 
Анђела Нинковић 8-3 (прво место)
 
Богдан Колунџија 8-5 (друго место)
 
Софија Грмуша 8-6 (треће место)
 

Квиз су организовали актив наставника српског језика и информатике и рачунарства.

Free Joomla Lightbox Gallery

Ученици наше школе су 24. фебруара обележили Међународни дан борбе против вршњачког насиља. Ученици су радећи на презентацијама, постерима и плакатима указали на значај толеранције, емпатије, поштовања права и различитости, развијања сарадње и оснаживање за ненасилну комуникацију и ненасилно решавање конфликата.
Активност је организована у сарадњи са Министарством просвете Републике Србије.

Free Joomla Lightbox Gallery

 

Наша школа обележила је Међународни дан девојчица. Овај важан датум је обележен без радионица, ПП презентације у холу школе, све је организовано уз поштовање свих епидемиолошких мера, због ситуације изазване епидемијoм COVID-19. ПП презентација је окачена на сајт школе и на тај начин доступна свим ученицима, наставницима, родитељима као и свим заинтересованим.

Погледајте презентацију Међународни дан девојчица.

 Активност

Обележавање Светског дана детета

Закључак

Председник Савета за родну равноправност СО Бачка Паланка, Маја Пилиповић и чланица савета Јелена Галић, посетили су наше одељење. Кроз разговор смо се присетили Дечјих права. Урадили смо пригодан пано, за који су нам донели материјал за рад. Радовима смо украсили пано у холу.

Учитељица

Гордана Басарић III1

Free Joomla Lightbox Gallery

 PPS3

Po

DualnoUpis

 

 Baner4

Sl

Plakat2

Учимо заједно

Ucimozajedno
Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Moja skola
eucenjem

Sajtn

 bezbednost

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.