Поводом Светског дана здравља који се обележава 7. априла, у Дому здравља "Др Младен Стојановић" одржан је Базар здравља под слоганом "Здравље за све".

Ученици наше школе су посетили ову манифестацију заједно са својим наставницама и том приликом су могли да се упознају са многобројним производима познатих фармацеутских кућа као и са препаратима за негу коже које праве фармацеути Дома здравља.Такође, ученици су могли и да ураде мерење витаминско- минералног статуса и шећера у крви, а као поклон су добили корисне савете и промотивни материјал.

Присуствовали су и предавању на тему "Сунце је пријатељ кога се треба чувати" које је одржала др спец. дерматовенеролог Јагода Шево.

Захваљујемо се на позиву организаторима и свакако се видимо и следеће године!

У понедељак, 20.03.2023. у амфитеатру наше школе је одржано предавање на тему "Превенција наркоманије" за ученике шестог разреда. Предавање је одржала психијатар др Срђана Крстоношић. Ученици су се упознали са најважнијим информацијама о овој болести зависности.

 

Joomla Plugins

Поводом Дана здраве хране, Дом здравља "ДР Малден Стојановић" и њихова апотека су расписали ликовни конкурс на тему "ЗДРАВ ТАЊИР- ЗДРАВА ХРАНА", за ученике нижег школског узраста, а за ученике 7. разреда, организовали радионицу из области биологије. Ученици 4-4 и 4-5 (учитељице Марјана Глувић и Мирјана Алиђукић) су учествовали на овом конкурсу, као и ученици 7. разреда, чланови секције биологије,са  наставницом Нином Валтер Пилиповић и добили награду-мерач шећера у крви.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.