У оквиру пројекта "Заједно и безбедно кроз детињство" представници Ватрогасне јединице општине Бачка Паланка су у среду 17. и четвртак 18.4.2024. године одржали предавања за ученике 3. и 4. разреда. Тема предавања је "Безбедност деце у ванредним ситуацијама" - заштита од пожара, поплава и земљотреса.

 

Joomla Plugins

Од 2. до 7. новембра 2023. године припадници Ватрогасне јединице општине Бачка Паланка су одржали четири предавања за ученике 1. и 2. разреда.
Ученицима су поновљене основе безбедног понашања у стварном и виртуелном свету.

 

Joomla Plugins

Припадници Ватрогасне јединице општине Бачка Паланка су у току маја одржали четири предавања за наше ученике од 1. до 4. разреда.
Ученици су едуковани о узроцима, начину спасавања и гашењу пожара.

 

 

 

Joomla Plugins

Пројектом и договором између Министарства просвете и МУП РС, Подручна ватрогасна спасилачка јединица Бачка Паланка је одржала предавање из области заштите од пожара за ученике 4. и 6. разреда. Предавања су се држала од 2.11. до 24.11.2017. у амфитеатру школе.Презентације су биле врло занимљиве, пропраћене одговарајућим кратким филмовима симулација пожара, а потом су ученици имали кратки квиз, да би се утврдило шта су запамтили о узроцима и начинима спашавања од пожара.

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.