Савез проналазача Србије у сарадњи са Европском пословном школом из Београда, организовао је по први пут 7. и 9.3.2017. године у основној школи у Бачу Такмичарске дане младих предузетника.
Ученици из три општине Бача, Бачке Паланке и Бачког Петровца окупили су се у општини Бач како би показали своје знање и способности и изнели пословне идеје.
Отварању такмичења присуствовали су директор завода за уџбенике Драгољуб Којчић, начелник Јужнобачког управног округа Милан Новаковић, заменик покрајинског секретара за образовање Милан Ковачевић, помоћник покрајинског секретара за образовање Биљана Кашерић, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност Зоран Милошевић и Покрајински посланик Александар Ђедовац.
Програм су испред Савеза проналазача Србије водили председник Савеза господин Пешић и заменик председника Савеза господин Симић.
Учествовало је преко сто ученика осмог разреда и првог разреда средњих школа. Задатак за ученике је био да осмисле бизнис план за економски развој локалних средина из којих долазе из области пољопривреде, туризма и енергетике.
Након сачињавања бизнис планова свака екипа је пред стручним жиријем исти представила.Из основне школе „Вук Караџић“ из Бачке Паланке свој бизнис план представили су ученици Јована Абаџић, Александра Кнежевић,Мирјана Папић, Алекса Чегар,Коста Плавшић и Стеван Јанић. Уз ученике је био њихов ментор-наставница Верица Петровић. Ученици су добили Златну повељу.
Ученик наше школе Недељко Стојановић, учествовао је на такмичењу Удружења проналазача из Челарева. Представио је свој рад Хидрауличну дизалицу и освојио је златну медаљу. Са њим је био и његов ментор –наставница Верица Петровић.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.